icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij Digital Marketing Partner

Robbert Jansen

CX en personalisatiemarketeer

Een veelzijdig en bevlogen, CX gedreven personalisatiemarketeer die pragmatisch denkt en intelligent doet. Specifiek ben ik sterk in conceptueel merkdenken en planvorming, het inventariseren en optimaliseren van customer journeys, creatieve merkactivatie, campagne- of projectmanagement, effectieve communicatie en klantgerichte content. Slagvaardigheid is bij mij een doel op zich, met meetbaar resultaat op basis van data als middel.
 

Mijn visie op klantdenken? Bedien en behandel je klant alsof het je enige is! Ik ben de trotse vader van Stijn (2008) en Julian (2011). Het sportieve hebben ze van mij, ik deed net als zij aan voetbal, en doe nu aan wielrennen, MTB en yoga.

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op!