icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij Digital Marketing Partner

Jelle Sprangers

E-commerce consultant

Als persoon ben ik altijd aan het ondernemen en sta ik positief en open-minded in het leven. Dankzij mijn mensenkennis en empathische vermogen weet ik een goede inschatting te maken van mensen en situaties.

Mijn ondernemende hart zorgt er in 2007 voor dat ik de kans pak om een online bedrijf op te zetten in sportkleding. Hier leer ik een online business opzetten, door ontwikkelen en succesvol te verkopen

Dit is voor mij de basis waar ik als E-commerce specialist nog steeds de vruchten van pluk bij het adviseren van ondernemers om me heen. Ik krijg enorm veel energie van online business en heb een passie voor software en commercie.

Mijn toegevoegde waarde zit in 15 jaar e-commerce management en advies ervaring.  Van het opzetten en uitbouwen van online business, e-commerce projectmanagement en de digitalisering van organisaties.

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op!